Lucky Studio – dorinta frumusetii eterne

lucky studio

lucky studioCine nu isi doreste sa se vada incoronata regina frumusetii? Bineinteles ca si eu, iar ca mine sunt alte mii de fete si femei din lume, insa nu toate tin cont si de sfaturile cele mai simple. Cele mai simple indicii pentru frumusete si pentru increderea in sine nu sunt scrise cu scopul de a castiga miss frumusete sau incoronarea de regina a frumusetii, ci pentru a fi aplicate in fiecare zi.

In primul rand se pune accent pe zambet. Sa zambesti, sa zambesti si iar zambet.  In timp ce mergi pe strada, te afli la cumparaturi, tine capul sus si zambeste. Deja e ca si cum ai pretinde ca ai o coroana pe cap. Nu incerca sa judeci pe cei din jur, ci scaneaza publicul pentru a-ti face o impresie buna. Daca ti se pare destul de greu sa te uiti in ochii unora, atunci axeaza-te pe fruntea lor.videochat

Este de amintit ca orice munca este dificila, iar cea mai talentata femeie castiga competitia talentului. Este cea mai buna prezenta de pe scena. E important sa nu te compari cu o alta, asta pentru a nu fi judecata aspru de catre constiinta ta. Nu cred ca modelele de videochat sunt atat de frumoase pe cat ne fac sa credem, insa modul in care presteaza, modul in care au incredele in ele este cel care spune multe despre frumusetea interioara. Nu te compara cu modelele de videochat, pentru ca vei fi capabila sa te judeci aspru si pe tine. Nu trebuie sa stai ore in sir in fata oglinzii, ci mici trucuri naturale te fac sa devii deja o regina a frumusetii.

Frumusetea vine din alimentare. Orice model de podium care prezinta haine sau bijuterii se ingrijeste de sanatatea sa. Mergi la sala, consuma alimente sanatoasa si fa sport ori de cate ori ai nevoie de miscare, si anume, zilnic. Nu te infometa. Este probabil cea mai mare prostie sa mori de foame si sa consumi doar o rosie pe zi. Nu te lasa prostita de televiziunea romana care promoveaza anorexia.

ochii femeilorAi incredere in dimensiunea ta, in echilibrul tau si in ceea ce poate sa te conduca mai departe la etapa reusitei. Vrei sa fii model de videochat? Atunci este cazul sa te alaturi lui Lucky Studio si o sa iti fie pusa in valoare frumusetea. Am auzit ca este cel mai bun jucator de videochat pe aceasta nisa, nu ca l-as fi incercat eu. Dar tot ce conteaza este ca ti se ofera frumusete la putere de lucky, de norocoasa a vietii.

 

 

You May Also Like

About the Author: admin