Mentine-ti relatia vie

Este destul de greu sa reusesti sa mentii o relatie vie pentru totdeuna. Dupa o perioada de la casatorie oamenii pot trai adevarate lupte. Spun acest lucru pentru ca este foarte dificil sa reusesti sa te intelegi la fel cum te intelegeai la inceputul relatiei. Nu mai exista acelasi foc si acelasi patos care exista la inceputul relatiei. Totusi ne-am casatorit si trebuie sa face in asa fel incat sa ne intelegem cat mai bine cu partenerul. Iata anumite greseli pe care le facem si nu ne  dam seama ca ne pot conduce mariajul spre divort:

In primul rand oamenii uita ca trebuie sa se puna in pielea celuilalt pentru a-si da seama ce simte. In momentul in care vrei sa iei o deicizie care crezi ca il afecta pe partenerul tau ar trebui sa te pui in locul lui si sa incerci sa iei in considerare toate lucrurile din jurul lui. Nu fiti egoisti si incercati sa sa va puneti mereu in pielea celuilalt partener.

O alta greseaka frecvent intalnita este faptul ca facem din tantar armasar. Ei bine, chiar si lucrurile mici sau greselile minore care ar trebui sa ne faca sa radem, ne fac sa ne certam foarte tare. Ei bine, acest lucru se intampla pentru ca exageram foarte mult. Oamenii au tendinta sa exagereze foarte mult si fac din lucrurile nesemnificative adevarate motive de cearta.

Un alt lucru de care trebuie sa fim contienti este faptul ca nimeni nu este perfect. Cu siguranta pe parcursul relaitie ii vei descoperi partenerului anumite defecte. Acest lucru nu inseamna nicidecum ca noi suntem perfecti. Trebuie sa fim contienti atat de defecte cat si de calitati in momentul in care ne hotaram sa facem un pas important pentru noi in viata.  Fiecare dintre voi are nevoie de spatiu si de intimitate de care nu trebuie sa trecem indiferent de stadiul in care se afla relatia.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *