Minciuni fatale la care trebuie sa renunti

Gandurile si tot ceea ce avem in minte ne guverneaza asteptarile si interactiunile cu ceilalti. Se intampla de foarte multe ori sa ne imaginam anumite lucruri. De exemplu, se intampla de multe ori sa ave anumite asteptari, sa ne facem anumite ganduri si sa asteptam sa se intample anumite lucruri. Din pacate, suntem dezamagiti in momentul in care lucrurile nu se intampla asa cum ne-am dori. Ne obisnuim cu anumite ganduri ca si cum ele ar trebui sa fie exact asa cum ne dorim noi iar dezamagirea este foarte mare cand ne dam seama ca nu este chiar asa.

Facem anumite greseli care ne fac viata mai urata si care ne strica fericirea. Ce ar trebui sa facem ca sa fim mai fericiti in noul an? Iata o serie de greseli, sau mai bine spus, de minciuni fatale care va pot face sa suferiti destul de mult.

Perfectiunea

Ne dorim foarte mult sa fim perfecti si sa multumim pe toata lumea. Ne dorim imposibilul. Perfectiunea nu exista si probabil ca ati auzit de prea multe ori acest lucru. Chiar daca am putea sa tinde spre perfectiune nu ar trebui sa facem lucru Faptul ca incercam sa fim perfecti ne va face cu siguranta sa fim nefericiti. Astfel, vom fi mult prea critici cu persoana noastra iar acest lucru poate avea urmari destructive asupra personalitatii noastre.

Viata grea

Am mai auzit de foarte multe ori oameni care treceau prin anumite impedimente si consideau ca nimic nu mai este la fel ca viata lor. Pare destul de complicat momentul de criza in care pur si simplu simtiti ca nu mai puteti sa treceti peste aceste lucruri. Ei bine, trebuie sa fiti persoane realiste si suficient de echilibrate incat sa realizati ca toata lumea are probleme si diferite lucruri. Nu trebuie sa te plangi crezand ca tu ai cel mai greu trai pentru ca toata lumea trece mai devreme sau mai tarziu prin asta.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *