Motivele pentru care trebuie sa mergem la Aqua Park din Brasov

Daca ar trebui sa imi spun parerea personala as spune cu siguranta ca brasovul este unul dintre cele mai frumoase orase ale tarii. Nu vorbim doar despre sutele de obicetive turistice extrem de frumoase care ne asteapta nerabdatoare sa le descoperim ci ma refer si la frumusetea si curatenia orasului.

Brasovul este un oras foarte curat si foarte frumos unde gasim destul de multe lucruri pe care trebuie sa le vizitam. Pentru ca un parc acvatic de distractie nu mai este un subiect necunoscut de catre oameni, iar acestia fac tot ce le sta in putinta pentru distractie de calitate.

In Brasov gasim cel mai mare parc acvatic care se gaseste in Romania si se intinde pe o suprafata de 4000 mp. Asa cum spuneam, este un parc mai mare decat in capitala tarii si nu ne referim doar la suprafata ci vorbesc si despre complexitatea lucrurilor pe care le detine.

Acest parc este dotat cu cele mai mari topogane din tara si un design special atat cafenelele, barurile sau restaurantele. In acest parc se filtreaza apa la fiecare 3 ore pentru bazinul mare de adulti si in fiecare ora pentru bazinul pentru copii. Asadar, acest parc asigura cele mai bune conditii, aici va puteti relaxa si va puteti petrece timp de calitate.

In plus, exista destul de multi salvamari care va vor supraveghea indeaproape icnat nu este posibil sa se intample ceva. Parcul este dotat cu 7 topogane de apa. 3 dintre topogane au topogane pentru colaci si este un topogan multipista.

Sezlongurile sunt incluse in pret, asadar nu va mai trebui sa faceti cheltuieli acolo. De asemenea, exista 4 baruri terestre si un bar subacvatic care va  permite sa va relaxati atat in apa cat si pe pamant.

Exista 4 terenuri de fotbal si o scena pentru evenimente in cazul in care doriti sa diversificati activitatile de acolo.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *