Noutati de cuplu

La inceputul oricarei relatii lucrurile merg foarte bine mai ales ca suntem in procesul de cunoastere si inca nu sesizam defectele partenerului.

Dupa ce trece o perioada de relatie, iar aceasta devine din ce in ce mai serioasa partenerii obisnuiesc sa isi reproseze unul celuilalt ca s-au schimbat. Cu siguranta lucrurile nu s-au schimbat ci v-ati schimbat doar voi comportamentul unul cu celalalt.

Un lucru e clar: daca nu luati masuri relatia se va prabusi din cauza monotoniei neobisnuite. Si acum este probabil sa va intrebati cum rezista persoanele care sunt casatorite de foarte multa vreme insa se iubesc la fel ca in prima zi. Vorbim despre diversificatie. Atunci cand incepi sa ai alte lucruri de facut si alte preocupari este normal sa nu aiba timp sa se instaleze monotonia in cuplu.

Si ce trebuie sa facem cand suntem intr-o relatie pentru a preveni monotonia chiar daca nu avem inca o familie cu partenerul? In primul rand trebuie sa aveti grija sa nu se stinga pasiune dintre voi cel putin pana cand incepeti sa aveti si alte preocupari mai importante. De fapt, pasiunea si dorinta arzatoare pentru partener nu trebuie sa dispara niciodata. Iata cateva metode care te vor ajuta sa mentii pasiunea in cuplul tau:

In primul rand, este important sa diversificati si sa mai schimbati locurile in care se consuma actele sexuale. Chiar daca este mai comod sa se intample in dormitor trebuie sa faceti astfel incat sa diversificati lucrurile cat mai mult. Incercati locatii noi si inedite pentru partidele de sex.

Incercati sa faceti lucrurile pe care nu le-ati facut pana la un moment dat. Incercati lucruri inedite si puneti-va in practica fanteziile. Este foarte important sa va satisfaceti creierul in materie de sex. Incercati lucruri care vi se par inedite, unice si de care sa va amintiti oricand cu drag. Cu siguranta dupa ce veti incerca aceste lucruri va veti simti mai apropiati de partener.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *