O tableta dedicata gamerilor

nvidia-shield

Cei de la Nvidia au lansat tableta Nvidia SHIELD, o tableta dedicata gamerilor inraiti, care vine la pachet cu jocul Trine 2, dar si un accesoriu util, un gamepad Shield Wireless Controller. Noua tableta are specificatii care nu te vor lasa indiferent atunci cand vine vorba de jocuri.

Nvidia Shield vine cu un procseor quad-core 4+1 ARM Cortex A15, de 2,2 GHz. Procesorul, realizat pe arhitectura Kepler, are 192 de nuclee ruleaza imagini pe un display ce masoara 8 inci, cu o rezolutie de 1900×1200. Gadget-ul vine si cu ultima versiune de Android KitKat, iar la capitolul RAM, sta destul de bine, 2 GB. UN gamer adevarat acorda importanta si sunetului de calitate, iar boxele frontale sunt proiectate in acest sens. Cei de la Nvidia vin in sprijinul gamerului hardcore si cu o husa, ce este optionala, si care poate fi utilizata pe post de suport.

Gamepad-ul wireless ramane totusi cel mai important accesoriu cu care tableta vine. Acesta are butoane obisnuite si capacitive, pentru Android, functioneaza utilizand tehnologia Wi-Fi, nu bluetooth si poate fi folosita si pe calculator. Surpriza pentru gameri, Shiled poate fi conectata si la televizor prin modul Console. Asa ca poti invita inca 3 amici pentru un multiplayer local sau poti face streaming de jocuri de pe calculator cu ajutorul Nvidia GameStream.

Daca tot vorbim de gaming, trebuie de amintit si posibilitatea de a inregistra gameplay-ul. Functia Nvidia ShadowPlay permite gamer-ului sa salveze si sa dea share pe Twich celor mai bune momente din jocul sau, cu ajutorul camerei frontale de 5 megapixeli. Poate chiar vei ajunge vedeta printre gameri. Cine stie?

Tableta poate fi achizitionata in doua variante: 16 GB sau 32 GB pentru spatiul intern de stocare, ce poate fi extins cu un card microSD pana la 128 GB. Nvidia Shield costa incepand cu 299 de dolari, husa de protectia 39 $, iar gamepad-ul 59 $. Tableta este disponibila pe piata americana, canadiana si europeana.

 

 

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *