Oameni mai productivi

timp eficient

Mediul de afaceri poate fi cel mai avantajos , mai ales atunci cand te gandesti la cele mai noi modalitati de a fi productiv, de a respecta termenele limita si implicit de a obtine cele mai bune rezultate ale propriei productii. Atat timp cat mergem pe premiza americanilor, inseamna ca timpul este echivalentul banilor si implicit aceasta strategie ne face de cele mai multe ori sa aplicam unele tehnici de succes ale productiei.

Tehnici de productivitate

Printre cele mai cunoscute tehnici de a mari productia se numara si ideea de a nu munci de doua ori pentru acelasi lucru, astfel incat prioritizarea sa se realizeze cat mai bine, pentru a nu consuma timp inutil. Daca esti tentat sa fii distras de anumiti factori, atunci cu siguranta si productivitatea ta va avea de suferit, incat este mai bine sa te ocupi personal de fiecare chestiune si de fiecare atributie.

Ziua de maine poate fi mult mai productiva daca iti rezervi 5 minute din ziua de azi pentru a pune in ordine actiunile si implicit pentru a planifica lucrurile de intensitate mai mare. In acest mod maine va fi mai productiva decat azi, si mai putin productiva decat ziua ce va urma.

Respectarea programului inseamna automat si o norma de productivitate mare astfel incat este indicat sa fii la birou la ora fixata pentru a nu pierde timp care poate fi esential in afaceri, implicit atunci cand ai sedinte cu membrii comitetului de conducere. Respectarea programului impune si o atitudine prompta, de a raspunde cu exactitate nevoilor si implicit de a implementa strategii menite sa mareasca productivitatea proprie si a altor nagajati.

Fii model pentru restul anagajatilor! Din moment ce ti-ai impus sa iti respecti programul de lucru, sa iti indeplinesti cele mai multe sarcini si atributii intr-un ritm activ, sa fii motivat de castig, aturomat si colegii vor incerca sa adopte acelasi ritm, impunand in ei un spirit de echipa, spirit de lupta si de perfectionare.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *