Oamenii fericiti de dimineata

dimineata

Tocmai te-ai trezit si esti gata sa sari din pat pentru a-ti incepe ziua. Te trezesti, te speli pe ochi, iti bei cafeaua si pornesti experienta unei noi zile. In fiecare dimineata aceeasi rutina. Insa, exista si oameni fericiti inca de la primele ore ale diminetii, te uiti la ei si nu pricepi cum functioneaza acestia…

Descopera cateva lucruri pe care oamenii fericiti le fac de dimineata:

Se trezesc devreme. Oamenii fericiti si care isi doresc sa atinga succcesul stiu ca timpul inseamna bani. Orele diminetii sunt sub controlul lor, iar din aceasta cauza, multi oameni se trezesc inainte sa rasara soarele si profita cat mai mult de acest timp.

Nu stau cu telefonu-n mana de la prima ora. Daca primul lucru pe care il faci cand deschizi ochii, este sa iti verifici mailul, inseamna ca n-o sa ajungi prea curand un om cu adevarat fericit. In momentul in care verifici telefonul, creierul incepe sa functioneze si va formula raspunsuri, iar in acest mod iti vei incepe ziua de munca mult mai devreme decat ar trebui.

Zambeste fara motiv. Zambetul este unul dintre cele mai intense „trucuri” ale vietii. Stii cat de dificil este sa fii furios sau sa nu te simti bine atunci cand zambesti. Toate serotoninele si endorfinele din creierul nostru vindeca in mod chimic melancolia. Zambetul este foarte bine cunoscut pentru reducerea stresului, a presiunii arteriale  si pentru elevarea nivelului imunitatii, ceea ce il face si mai potrivit pentru momentul in care te trezesti. Asa ca, zambeste cat mai mult!

Fa-ti un plan pentru ziua pe care o incepi. Oamenii fericiti si productivi isi acorda cateva minute dimineata pentru a planui ziua care incepe. Astfel vor sti exact ce au de facut, in functie de importanta, si nu vor pierde timp intre task-uri, nestiind de unde sa inceapa.

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *