Obiective turistice din Romania

De cate ori nu s-a intamplat sa vrem sa mergem intr-un concediu si sa  nu mergem pentru ca nu consideram ca Romania este cel mai potrivit loc pentru vizite. Credem sau nu, avem o sumedenie de lucruri frumoase si oameni frumosi in aceasta tara. Din pacate suntem desconsiderati din anumite motive, pentru ca asa cum stim si noi „orice padure are si uscaciuni” . Sigur ca acest lucru se aplica si in cazul nostru, chiar daca multi dintre voi ma vor contrazice.

Exista o multime de locuri frumoase, de vazut in Romania, inainte sa plecati in alte destinatii sau capitale europene. Asadar, iata cateva obiective turistice din Romania pe care trebuie sa le vizitezi inainte sa dai buzna in alte parti ale lumii:

Pestera Ursilor si Ghetarul Scarisoara

Acesta este unul dintre cele mai frumoase locuri care se pot gadi in Apuseni pentru ca nu ofera doar Pestera Ursilor si Ghetarul Scarisoara ci ne ofera si multe alte privelisti de vis. Tot in aceatsa ziba putem sa adaugam Focul Viu, Valea Iadului, cascada Valul Miresei sau Platoul Lumea Pierduta. Sigur ca exista foarte multe destinatii in aceasta zona care merita sa fie vizitate si care cu siguranta va vor opri respiratia.

Sibiu si Cetatea Alba Iulia

Daca este sa ma intrebati pe mine, unul dintre cele mai frumoase orase, Sibiul, alaturi de Brasov sunt 2 destinatii exceptionale. Aceste orase sunt extrem de frumoase si mereu iti va face placere sa kle vizitezi.

Sibiul are cel mai frumos si cel mai nou centru de oras din toata Romania. Faptul ca totul este schimbat si modernizat face ca acesat oras sa arate unic prin felul lor de a fi. SI cetataea Alba Iulia s-a modernizat extraordinar de furmos iar acest lucru ar trebui sa va starneasca si mai mult curiozitatea. Poti sa mergi cu bicicleta sua hciar pe jos si cu siguranta nu vei regreta.

You May Also Like

About the Author: admin

1 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *