Pasi pentru alegerea unui covor in domeniul hotelier

covor hotel

Prima impresie pe care un hotel o poate crea se afla in zona de receptie, unde se primesc clientii si implicit este zona cu cel mai mare trafic de activitate. Aici, de la personalul hotelului, pana la clienti, toti circula pe partea de intrare a hotelului. De aceea este foarte important ca receptia unui hotel sa fie foarte bine amenajata, sa detina cele mai frumoase covoare care sa ofere accesibilitate fiecarui trecator.

Covorul se alege in functie de calitate si grosime. Este important ca un covor sa reduca zgomotul, mai ales ca unii clienti prefera linistea, iar accesul pe tocuri sau cu pantofi zgomotosi poate fi un semn de lipsa de respect pentru ceilalti clienti. Covoarele trebuie sa ascunda zgomotele si sa nu evidentieze pete de murdarie.

Alegerea covorului se face si in functie de spatiu utilizat pentru receptia hotelului. Daca receptia este mare si este o distanta destul de mare de la usa de intrare si pana la biroul de receptie, atunci este important sa se aleaga in mod corespunzator lungimea acestuia, care trebuie sa acopere zona de trecere.

Covoarele de calitate asigura durabilitate pe termen lung ceea ce inseamna ca un ban in plus asigura si o durata de utilizare mai mare. Domeniul industriei hoteliere este un domeniu destul de accesibil, ceea ce inseamna ca nu doar receptia are nevoie de un covor frumos, cu un design atractiv, ci si camerele de hotel.

Pentru camerele de hotel se recomanda tonuri mai neutre, dar nu sterse, incat covoarele cu modele pot sa fie elegante si simpliste in acelasi timp. De altfe, un covor pentru o camera de hotel trebuie sa ascunda unele pete sau urme de murdarie.

Important este sa se opteze pentru un material rezistent, care sa ofere siguranta la cazatura, mai ales pentru familiile care se cazeaza impreuna cu ai lor copii. Un covor trebuie sa amplifice imaginea de spatiu si sa redea confortul.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *