Pasii manichiurii cu gel

gel uv

In ziua de astazi cele mai multe femei poarta manichiura cu gel deoarece este mult mai comoda, nu necesita o atentie atat de sporita, pentru ca modelul de pe ele nu se sterge sau deterioreaza. Fara nici o indoiala, manichiura este foarte importanta pentru orice femeie, indiferent de profesia ei deoarece mana este cartea de vizita a unei femei.

Daca v-ati gandit vreodata sa va apucati de aplicat extensii de unghii trebuie sa stiti ca in primul rand aveti nevoie de pasiune pentru a face acest lucru si bineinteles, foarte multa rabdare. Nu vom reusi sa avem succes in nicio meserie daca nu vom pune suflet si pasiune in ceea ce facem.

Produsele trebuie sa fie in primul rand calitative si profesionale pentru ca rezultatele sa fie durabile si bune. Pentru inceput, veti avea nevoie de o lampa UV speciala pentru unghiile cu gel, un gel de unghii transparent, aici gel uv,  un lichid degresant, ulei pentru cuticule, pile speciale pentru unghiile cu gel si bineinteles sclipici sau alte aplicatii care pot fi atasate pe unghii pentru a obtine modelul dorit.

  • Primul pas de care trebuie sa tina cont manichiurista este faptul ca trebuie sa dezinfecteze ustensilele pe care le foloseste dupa fiecare clienta si mai ales sa dezinfecteze si mainile clientei.
  • Se aplica un dizolvant pentru cuticule sau unghii cu acril. Se foloseste un bat de portocal cu care se aplica acest ulei pentru a indeparta sau inmuia cuticulele.
  • Apoi se pileste foarte bine unghia pentru a se deschide canalele longitudinale si pentru a indeparta sebumul. Trebuie sa folosesti o pila 120/240.
  • Trebuie sa aplici cu o pensula pentru fel o cantitate de gel cu primer care se aplica pe unghie in forma unei cruci pentru a sigila unghia naturala si tipsul pe care il folosesti, in cazul in care clienta doreste acest lucru. Dupa aplicarea lui se lasa in lampa 2 minute.
  • Apoi luati o cantitate mai mare de gel pentru a da volum unghiei si aplicati pe toata unghia prin miscari circulare. Se mai lasa inca 2 minute in lampa dupa care se sterge excesul care nu s-a uscat cu un dregresant.
  • Se pileste unghia din nou cu ajutorul unei pile de dimensiuni 240/320.
  • Urmatorul pas consta in aplicarea unui alt strat de gel care va da stralucire unghiei si se mai lasa la uscat inca 2 minute in lampa.
  • Se pileste foarte bine unghia pentru a avea un rezutat cat mai bun. Se finiseaza si se da forma pe care o vrea clienta.
  • Se decoreaza unghia in functie de preferintele clientei si se aplica un spray pentru uscare rapida care va usca mai repede gelul de pe unghii.
  • Este foarte important sa ii sugerati clientei sa foloseasca ulei pentru cuticule zilnic pentru a avea unghiile cat mai frumoase.

Toata operatiunea trebuie sa fie facuta cu tact si precizie. Este foarte important ca manichiurista sa foloseasca produse bune si sa respecte ordinea aplicarii produselor pentru un efect de durata si de calitate. De asemenea, este foarte important sa se tina cont de cerintele clientei si de ceea ce isi doreste.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *