Piata telecomunicatiilor – noi modele de telefoane Allview

telefoane Allview

Aparitia telefoanelor mobile in tehnologia prezenta a dezvoltat o aura ademenitoare asupra noilor modele recunoscute ale telefoanelor Allview, astfel incat, in prezent acestea sunt cunoscute ca fiind cele mai accesibile telefoane, cu sistem de operare ingenios si o multime de caracteristici aparte.

Cu o serie precedenta, modelele Allview au adus imbunatatiri semnificative asupra designului, iar in prezent asupra caracteristicilor interne, de memorie, ale camerei si ale calitatii sunetelor redate.

allview
sursa: allview.ro

Designul elegant si caracteristicile prielnice ale noilor telefoane Allview

Allview V2 Viper i4G lansat recent de catre compania din Brasov de telecomunicatii aduce noi optiuni optime pentru telefoanele dorite de cei mai multi romani. Prin urmare, s-a lucrat intens in ultimul timp pentru a aduce pe piata o noua serie de telefoane Allview perfect capabile sa se curbeze cu nevoile tinerei generatii, dar si cu proiectele constructorilor, ce necesita spatiu de stocare mai mare, redarea fidela a proiectelor si infograficelor, precum si o rezolutie optima a camerei.

Camera de 8Mp de o captura HD 1080 pixeli aduce imbunatatiri in ceea ce priveste modul in care se reflecta imaginea lumii prin sticla transparenta a dispozitivului. Este obisnuit ca pentru producatorii Allview fiecare dispozitiv sa vina echipat cu cat mai multe caracteristici, ce il fac mai rapid, mai performant si mai bun comparativ cu alte modele ale concurentilor.

allview

Pretul rezista intre cantitate si calitate. Acest factor decizional se ia in vedere de fiecare data in achizitia telefonului, si, desi este o firma romaneasca, Allview este mereu in tendinte cu cele mai noi tehnologii.

Aparte de acestea, Allview V2 Viper se lauda cu o conectivitate 4G, cu o memorie de stocare mult mai mare, cu posibilitate de extindere prin card micro SD, la fel cum se ofera si un acumulator de pana la 2300mAh.

Cat despre aspectul telefonului, am citit recent ca producatorii ar fi declarat ca este cel mai subtire telefon pe care l-au produs pana in prezent si nu se opresc aici, urmand sa promoveze in viitor o serie de telefoane Allview cu o grosime mai mica decat 8.3mm – cea a prezentului model, dar si cu o greutate de sub 144 grame.

allview

De ce cumpara romanii telefoane Allview?

La un scurt sondaj aplicat in mediul online, am adresat intrebarea de ce ar cumpara fiecare un telefon Allview, pentru ca multi dintre ei sa aduca in discutie cele mai victorioase planuri ale acestei marci:

  • 15%dintre ei detin deja un telefon;
  • au cumparat un telefon pentru ca pretul este mult mai mic comparativ cu alte modele de caracteristici asemanatoare;
  • la fel de bine, altii, au raspuns ca se impaca extrem de bine cu sistemul de operare Android, ca se bucura de performanta in raspuns;
  • dimensiunea, dar si greutate unui astfel de telefon sunt perfect compatibile cu buzunarul de la blugi, cel de la poseta sau cu acea carcasa tip portofel achizitionata;
  • din punct de vedere estetic, aceste telefoane Allview isi merita banii, aplicatiile preinstalate si specificatiile tehnice.
allview
sursa: allview.ro

Indiferent daca iti plac sau nu, telefoanele inteligente ne dirijeaza viata. Ele s-au schimbat complet in functie de caracteristici, si, ne-au schimbat complet modul in care suntem capabili sa ne traim viata.

Fara un smartphone, cei mai multi dintre noi nu si-ar putea imagina trezitul de dimineata, alarma de pranz, luatul copiilor de la gradinita sau intalnirile de afaceri.

Deci, ce ai fi viata ta fara un telefon inteligent? Eu as spune cu siguranta: ar fi o viata plina de comunicare reciproca, de imagini mai putin terifiante, de stiri mai putin criminale, si, in fond, probabil ca ar fi o viata mai putin stresata.

 

Blogger: Ankez

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *