Plante care care te ajuta sa te relaxezi

Se intampla de foarte multe ori sa nu ne dam seama ca exista diferite lucruri care ne pot afecta foarte mult. Suntem agitati din diferite motive, ne este teama si frica ca ni s-ar putea intampla ceva rau insa in mod frecvent putem avea diferite suparari sau tulburari ale comportamentului.

Anxietatea este o tulburare psihica care ne poate induce in diferite momente sau stari. Incepand de la teama si pana la frica, fericire sau extaz. Ei bine, se intampla de foarte multe ori sa nu ne dam seama care sunt lucrurile car ene afecteaza ca si persoane. Iata cateva remedii naturale care te pot ajuta sa combati starile de anxietate:

Uleiul esential de lavanda este foarte bun atunci cand vine vorba despre calmare. In momentul in care esti foarte nervos si stresat iti poate fi de ajuns si lavanda ca sa te calmeze. S-a facut un experiment prin care s-a demonstrat faptul ca lavanda reuseste sa calmeze teama, punandu-se intr-un cabinet stomatologic lavanda si reusind sa potoleasca teama pacientilor.

De asemenea, ceiul de musetel este foarte bun pentru momentele de anxietate. Trebuie sa te opresti din orice activitate, sa respiri adanc si sa iti faci o cana cu ceai de musetel. Acesta este o planta foarte puternica. Pune o cana de apa fierbinte amestecata cu o lingura de flori de musetel uscate. Lasa infuzia sa se raceasca putin si apoi savureaza in liniste. Pune putina miere si te vei simti cu mult mai bine.

Tinctura de roinita este buna pentru a combate starile de anxietate. Aceasta planta este foarte buna si foarte folositoare pentru starile de sanatate.

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *