Ponturi si pariuri sportive

ponturile.ro

Experienta mea in domeniul pariurilor sportive nu este una foarte bogata. La fel cum nici a scrie despre asta nu obisnuiesc. Cu toate acestea va prezint experienta mea cu pariurile sportive, experienta ce s-a dovedit a fi una destul de fructuoasa.

Mai mult din curiozitate, am mers la un moment dat cu un prieten la o agentie de pariuri. Era foarte sigur pe el, avea cateva meciuri alese si parca stia ca va castiga, atat de entuziasmat era. Am vazut in ochii lui o siguranta pe care eu pur si simplu nu puteam sa o am. De unde sa stii ca va bate o echipa sau alta? Vorbim de pariuri fotbal aici, bineinteles. Stiam oarecum cum functioneaza sistemul, cota evenimentului inmultita cu suma investita dadeau castigul final. Ok pana aici. Dar cand am vazut cota totala la meciurile ce le avea – cota de 20 – eram mai mult decat sceptic legat de biletul amicului. Ei bine, supriza! Biletul a fost castigator! 30 lei investiti, 600 si ceva de lei castigati. Foarte tare. Poate ca de acolo m-a prins si pe mine „febra” pariurilor.

Am mai mers pe la agentia de pariuri, am incercat combinatii de evenimente, pariuri diferite pe bilete diferite, dar niciodata nu nimeream combinatia castigatoare. Aveam si o evidenta a banilor cheltuiti si a celor castigati si dupa 2 saptamani eram deja pe minus cu 200 lei. Amicul meu, in schimb, dupa calculele mele, era pe plus cu peste 1000 lei in aceeasi perioada. M-am luat dupa biletele lui si uneori am prins alteori nu. Pana la urma l-am intrebat cum face, daca are vreun pont si pentru mine. A inceput sa rada si mi-a spus ca are chiar mai multe.

Nedumerit, cer detalii. Atat mi-a zis: „mergi acasa si intra pe ponturile.ro”. L-am ascultat si bine am facut. Mai incercasem eu varianta de ponturi pariuri si pe alte site-uri, fie ca le ofereau gratuit, fie ca biletul zilei era contra cost. Nu prea dadeau rezultate. Pe ponturile.ro, in schimb, rezultatele au inceput sa se vada. Greseala mea a fost ca pe langa meciurile de pe pontul oferit mai adaugam si eu altele. De multe ori am patit asta si am vazut pe pielea mea ca ponturile se adeveresc.

Mai bine decat atat, sistemul pe care il ofera cei de la ponturile e unul ce nu l-am mai vazut in Romania. Indiferent ca esti impatimit al pariurilor sau iti incerci norocul pentru prima data, ponturile.ro te ajuta. La fel a fost si cazul meu, si de la cei 200 lei pe minus am ajuns in alte 2 saptamani la 500 lei pe plus. Sistemul lor unic se bazeaza pe conturi de utilizator pe site care sunt alimentate cu bani. Din acei bani cumperi ponturile zilei. Noutatea adusa e urmatoarea: platesti doar ponturile castigatoare. Cum vine asta? Odata ce ai cumparat pontul, banii sunt retrasi din cont, dar daca pontul este necastigator dupa validarea rezultatelor, banii iti sunt returnati. In acest fel nu ai decat de castigat. Platesti pontul si e castigator, banii castigati pe biletul pus acopera cheltuiala. E necastigator, primesti banii inapoi si poti sa cumperi alte ponturi. Suna bine, nu? Totul e in avantajul pariorului, asta am aflat si eu multumita amicului meu ce m-a indrumat aici.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *