Povestea masinii mele

Astazi imi voi aminti povestea masinii mele inca de la inceput, din momentul in care am cumparat-o. De fapt, imi doream de foarte multa vreme o masina mai ales ca parintii mei imi promisese una inca din adolescenta. Totusi, la un moment dat a trebuit sa imi cumpar singur una pentur ca nu putea sa le cer parintilor mei un astfel de efort.

Care credeti ca a fost prima mea masina? Sigur ca am inceput cu o Dacia 1310 pe care am si folosit-o aproximativ 5 ani si pot spune ca am fost chiar multumit de ea. Piesele de schimb erau ieftine, nu consuma foarte mult combustibil, insa era destul veche iar confortul nu era tocmai ceea ce imi doream. In plus, eram incepator asa ca nu imi puteam permite sa stric vreo masina scumpa atunci cand faceam o parcare intr-un loc mai limitat. Sigur ca o altfel de masina m-ar fi incantat mai mult si as fi schimbat-o de indata ce am avut posibilitate.

Mi-a fost destul de greu sa ma despart de vechea Dacie, in ciuda faptului ca va vine destul de greu sa credeti acest lucru. Chiar daca mi-a fost greu sa ma despart de ea, am facut-o cu mare drag, mai ales atunci cand imi gasisem o Skoda care se incadra perfect in cerintele mele, consuma destul de putin, modelul era pe gustul meu, iar pretul foarte rezonabil. Nu am stat prea mult pe ganduri si am cumparat-o, dupa ce am vandut Dacia si am mai pus o diferenta de bani. Nu a fost chiar atat de greu sa imi cumpar noua masina si eram chiar foarte multumit de ea.

Incepusem sa imi fac griji pentru piesele de masina pentru ca stiam ca la vremea respectiva, in urma cu vreo 6-7 ani, piesele nu erau chiar atat de ieftine si totusi, trebuia sa fie schimbate in mod regulat anumite lucruri. Nici nu as fi vrut sa imi cumpar piese contrafacute pentru masina mea pentru ca tineam foarte mult la ea. Am gasit un magazin cu piese originale skoda, extrem de accesibil si mi-am cumparat piese doar de acolo.

Acum, sunt foarte multimit de masina mea insa mi-as dori ceva mai bun. Nu spun ca mi-as dori ceva mai bun pentru ca aceasta nu este suficient de buna, insa as opta pentru un model mai modern. De asemenea, este foarte important ca piesele de schimb sa fie accesibile in Romania iar modelul sa fie pe gustul meu.

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *