Prietenii care trebuie sa existe in viata ta

Prietenul mereu liber

Stii acele situatii in care ai nevoie de o zi departe de toti si toate, de detasare totala, insa nu vrei sa fii totusi singur? Acesta este momentul cand prietenul care nu are un job si este mereu dispus sa se vada cu tine, intervine. Este obisnuit sa-si petreaca zilele singur, asadar va fi mai mult decat incantat ca l-ai contactat sa va vedeti.

Prietenul mereu cu capul in nori

Acest prieten este cel mai bun la nevoie atunci cand simti nevoia sa iesi si sa faci ceva total prostesc sau spontan. Usa lui este mereu deschisa si el este intotdeauna pregatit cu bagajul facut sa mergeti unde va taie capul. Este mereu gata de orice si de acord pentru ca este prea ametit si cu capul in nori pentru a-i mai pasa de urmari.

Prietenul de shopping

Poate ca nu-ti vei permite o sesiune de shopping ca la carte, unde sa iei la rand toate magazinele disponibile, insa acest, mai mult aceasta prietena isi va dori mereu sa te acompanieze cand vine vorba de cumparaturi. Spre deosebire de tine, acest tip de prieten nu are un buget limitat si va face cumparaturi alaturi de tine intreaga zi.

Prietenul de stat acasa

Acest tip de prieten uraste bautura si uraste sa fie mahmur si mai mult de atat, de aceea este prietenul perfect cu care sa stai in casa. Iubeste sa se uite la filme de tot felul la fel ca si tine, si nu vede o problema din a comanda tot felul de gustari  pentru a face timpul si mai placut de atat.

Prietenul de distractie

Aceasta este prietena pe care o suni atunci cand este miercuri seara si tu nu vrei decat sa iesi in club sa te distrezi putin. Nu este pretentioasa si este mai mereu pregatita pentru orice suna a fi bine si distractiv. Intotdeauna este bine sa ai langa tine o asemenea persoana.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *