Provocare: ai picta singur un tablou? Descopera pictura pe numere de la Pictorul Fericit

pictura pe numere de la pictorul fericit

Pictura pe numere a devenit una din cele mai interesante activitati, atat pentru adulti, cat si pentru copii. Daca inca nu ai descoperit-o, in randurile ce urmeaza vei afla ce trebuie sa stii despre aceasta.

Pictura pe numere? Ce este aceasta

Se refera la pictat cu ajutorul unei schite si a unei numerotari. Pe panza din bumbac ce urmeaza sa o pictezi stau asternute aceste detalii care te vor ajuta sa creezi efectiv un tablou perfect. Dupa ce aplici culorile, acea schita nu se va mai observa.

Pictura pe numere este incadrata in categoria de proiecte de tip DIY – do it yourself, asa cum spun americanii. Adica iti creezi propriile tablouri, caci la final te poti mandri cu o decoratiune ce poate fi expusa la loc de cinste in casa ta. Iar la PictorulFericit.ro, magazin de nisa, vei gasi tematici diverse si pentru toate preferintele, de la cele religioase la cele cu natura, cu personaje, chiar si cele reproduceri dupa tablouri celebre.

Sa pictezi pe numere este chiar usor si chiar daca te consideri omul cu doua maini stangi vei descoperi ca aceasta activitate schimba oarecum povestea. Afla mai multe si citeste si acest articol.

Cum poti comanda o pictura pe numere de la Pictorul Fericit

Ofertele difera, de aceea trebuie sa fii atent de unde achizitionezi o pictura pe numere. Spre exemplu de la Pictorul Fericit ai kit complet de pictura ce include:

  • Panza de bumbac, intinsa pe sasiu, desi sunt si variante fara sasiu si sunt putin mai ieftine.
  • Setul de pensule, de 3 marimi diferite.
  • Set complet de culori. Acestea iti ajung sa pictezi integral pictura si chiar si sa mai aplici retusuri, daca este nevoie. Acestea nu au nevoie sa fie diluate si nici transferate in alte recipiente, de vreme ce sunt inchise ermetic si se mentin in perfecta stare si consistenta in micile recipiente in care sunt deja puse.

In plus, in acelasi kit ai si schita in format A4 si un mockup care sa iti indice cum trebuie sa arate la final pictura. Totul ambalat practic, incat poti lua cu tine acest kit oricand si oriunde. Poti incepe de indata aceasta activitate si sa revii la ea cand timpul iti permite. Culorile se mentin intacte, panza de asemenea si in timp vei observa ca tabloul nu are nevoie de ingrijire speciala – de aplicare a unui strat de protectie spre exemplu.

Descopera ofertele de la Pictorul Fericit si accepta provocarea de a-ti picta singur/a tablourile.

Contact:

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *