Pune-ti partenerul la picioare!

In ziua de astazi observam din ce in ce mai multe cupluri care aleg sa divorteze sau se despart chiar si dupa foarte multi ani de relatie. Care sunt motivele acestui lucru?

Foarte multe femei se plang de faptul ca sunt inselate si nu isi mai doresc acest lucru. Un lucru e cert: aventurile pot sa intareasca o relatie sau o pot distruge pentru totdeuna, in cazul in care persoana inselata a aflat.

Un primul lucru pe care trebuie sa il faceti ca si cuplu este faptul ca trebuie sa discutati ce inseamna inselat. Fiecare partener poate avea opinii diferite despre aceasta actiune, asadar, nu ezita sa iti intrebi partenerul sau sa vorbiti despre acest subiect.

Poti contribui ca si femeie la fidelitatea sotului tau? Ei bine, da! Este foarte important ca partenerii sa se comporte unul cu celalat cat mai frumos. Spun acest lucru pentru ca o persoana care este satisfacuta din toate punctele de vedere nu are nevoie de o alta persoana in viata sa. Asadar, oferind tot ceea ce este mai bun vom avea parte de dragoste neconditionata.

In primul rand, pentru o buna functionare a relatiei trebuie sa stii sa il intelegi. La fel ca si tine, partenerul tau are o multime de ganduri si de sentimente care asteapta sa fie impartasite cu tine. Trebuie sa il lasi sa aiba incredere in tine si sa se deschida in fata ta. Astfel, va putea sa iti spuna orice si va fi sincer.

Este foarte important sa il faci fericit. La fel ca si tine, partenerul tau nu va cauta un refugiu in alta parte daca este fericit alaturi de tine. Asadar, trebuie sa il satisfaci fizic si psihic pentru a nu-i oferi motive sa plece de langa tine.  Explica-i care sunt asteptarile tale si enumera-i nemultumirile.

De asemenea, daca il acuzo mereu de infidelitate nu vei face decat sa il indepartezi de tine pe partenerul tau.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *