Rafturi metalice si utilitatea lor

rafturi metalice

Lumea in continua dezvoltare, ritmul alert in care ne-am invatat in perioada curenta sa traim, necesita sa fim din ce in ce mai practici si mai pragmatici. In virtutea acestei nevoi, in special pentru caracteristicile de durabilitate si utilitate multipla, sunt utilizate din ce in ce mai mult, atat in segmentul industrial si comercial cat si in cel rezidential, rafturile metalice.

Rafturi metalice de la Ingeco

Cand se impune necesitatea depozitarii – sa luam ca exemplu un supermarket – rafturile metalice sunt absolut necesare pentru versatilitatea lor. Net superioare altor materiale, rafturile confectionate din metale ofera o rezistenta sporita fata de cele din lemn, si o siguranta in plus datorata rigiditatii lor. Daca lemnul sau alte materiale sunt perisabile in conditii de fluctuatii ale temperaturii si umiditatii, rafturile metalice nu prezinta astfel de dezavantaje.

Usurinta de montare a lor le recomanda ca si solutie optima atat cand vine vorba de necesitatea de depozitare la nivel industrial, cat si pentru nevoile casnice. Fie ca e vorba de un magazin, un supermarket sau de propriul garaj, exista o mare varietate de rafturi metalice disponibile in comert, iar cum totul in ziua de astazi are reprezentativitate si in mediul online, ingeco.ro nu se lasa mai prejos si vine in intampinarea nevoii de rafturi metalice, de solutii optime pentru depozitare, arhivare si organizare.

Gama de produse oferita aici se intinde pe un spectru larg, principala categorie de produse fiind rafturile metalice de o rezistenta si robustete recunoscuta. Exista de asemenea si produse precum bancuri de lucru, dulapuri metalice, containere de diverse tipuri si marimi, fisete pentru arhivare, carucioare metalice si multe altele.

Obiectul principal de activitate al societatii il reprezinta in principal productia si comercializarea de mobilier metalic de orice tip. Cu o istorie ce dateaza de peste 20 de ani, Ingeco a oferit si ofera rafturi metalice si mobilier metalic de calitate superioara, numarandu-se printre primele societati ce a oferit astfel de produse pe piata de desfacere din Romania.

Conform cerintelor clientilor, sunt realizate aici rafturi metalice care sa satisfaca orice necesitati, acestea fiind puse pe primul loc in cazul preluarii oricarei comenzi. Companie producatoare de rafturi metalice cu un portofoliu enorm de clienti multumiti, Ingeco numara printre colaboratorii sai nume mari precum Metro Cash & Carry, Selgros Cash & Carry, Praktiker si multi altii.

Orice solutie in acest domeniu este disponibila apeland la specialistii de la Ingeco, fiind oferite rafturi metalice si piese de mobilier ce acopera o gama larga de nevoi, de la simplele necesitati de depozitare casnice, pana la sisteme complexe cautate in domeniul industrial si comercial.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *