RCA – Ieftin chiar din confortul propriei locuinte

Cu totii am auzit despre asigurari, fie ca este vorba de una RCA, CASCO, fie  pentru locuinte ,calatorii etc. Insa ce inseamna de fapt aceaste taxe? De ce se impune si care este scopul acestora?

RCA-ul este asigurarea obligatorie de raspundere civila auto prin care tertii prejudiciati in urma unui accident auto sunt despagubiti, fie ca este vorba de daune la autovehicule, vatamari corporale, decese sau pagube aduse bunurilor.  O polita CASCO este o asigurare care va protejeaza propriul vehicul de furt sau de eventualele daune pe care acesta le poate suferi, indiferent daca sunteti responsabil sau nu de producerea acestora.

La imobile – conform legii Publicată în Monitorul Oficial, toate imobilele trebuie sa aiba asigurare PAID.  Asigurarea obligatorie cuprinde urmatoarele riscuri: cutremur, inundatii ca fenomen natural, alunecari de teren. In ceea ce priveste asigurarea pentru calatorii, aceasta se încheie înaintea plecării în străinătate pentru persoane fizice care călătoresc în afara graniţelor ţării pentru o perioadă de minimum 3 şi  maximum 365 de zile.

Acum ca am fixat aceste informatii, normal este sa stim si cine le asigura.

Cele care ofera aceste polite, asigurari sunt companiile de brokeraj. Astazi voi discuta despre una din acele companii.

             RCA ieftin

      Este un broker de asigurari certificat pe piata de 6 ani, prezinta preturi accesibile si lucreaza cu peste 14.000 de companii si 100.000 de persoane fizice. Are mai multe tipuri de asigurari. In caz de ai nevoie de rca ieftin, CASCO,  asigurari de locuinte, de calatorie sau asigurari medicale, atunci ei sunt prima varianta la care ar trebui sa apelezi. Preturile sale sunt minine, iar asigurarea se poate face in cateva minute. Agentia de asigurari are chiar si calculatorul lor online ce te poate ajuta in alegerea asigurarii potrivita nevoilor tale.   Pentru a intra in posesia asigurarii trebuie sa introduci datele in formularul lor online. Informatia ajunge la ei, si in 24 de ore vei primi polita acasa. Pentru detalii suplimentare sau asistenta lasa-le numarul tau de telefon si vei fi contactata de catre ei. Anul acesta primesti reduceri de 20% daca inchei o polita de asigurare RCA la ei, cu livrare gratuita oriunde in Romania si beneficiezi de masina la schimb in cazul unui incident!

Timpul tau, banii tai, confortul tau, grija lor!

 

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *