Reguli de care trebuie sa tii cont cand iti inchiriezi o locuinta

Multe persoane aleg sa se mute in chirie deoarece nu au bani sufiecienti pentru a-si cumpara o locuinta.  Cu siguranta oriunde te-ai muta fie ca intr-o locuinta mai mare fie ca in oras, trebuie sa alegi asa cum trebuie locul respectiv.

Cand te gandesti sa iti inchiriezi o locuinta nu trebuie sa tii cont neaparat de tarif. Cu cat este mai ieftina o locuinta cu atat nu are atatea facilitati cate ar trebui.

In primul rand atunci cand decidem sa ne mutam in chirie trebuie sa avem in vedere anumite criterii. In primul rand ai grija la zona pe care o alegi. Tine cont de locul de munca, sau de facultate. Nu este indicat sa fie prea departe. Nu cred ca iti convine sa cheltui atatia bani pe transport. Asa ca alege o zona cat de cat aproape.

De asemenea conteaza si accesul la mijloacele de transport mai ales daca nu ai masina persoanala. Este important ca statiile de autobuz sau de metrou sa fie cat mai aproape pentru a avea acces cat mai usor la ele.

Un alt lucru foarte important este nivelul de poluare. Evita zonele poluante sau foarte intens circulate. Nu vrei ca factorii poluanti sa iti afecteze sanatatea. Si poluarea fonica conteaza. Evita sa stai langa cluburi sau zone unde pot fi concerte.

Si dotarile locuintei conteza foarte mult. Micile facilitati tehnologice nu ar trebui sa lipseasca din noua ta locuinta. E important sa te asiguri ca ai tot ce iti trebuie acolo si ca te poti bucura de confortul pe care ti-l doresti. E esential ca compartimntarea locuintei sa existe chiar daca stai singura. Baia trebuie sa fie mare si spatioasa pentru ca rasfatul tau sa fie asa cum speri. De asemenea daca esti o bucatareasa priceputa asigura-te ca bucataria este pe placul tau.

Este important ca noua locuinta sa fie conform asteptarilor tale deoarece acolo iti petreci majoritatea timpului.

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *