Relatie toxica

Cand suntem la inceputul unei relatii se intampla ca toate lucrurile sa para a fi perfecte. Asa se intampla de obicei la inceputul oricarei relatii insa pe parcurs lucrurile e vor schimba si vor exista cu totul alte probleme. Probabil ca stiti pe  parcursul relatiei lucrurile se vor schimba in mod radical. Este normal ca pe parcursul relatiei lucrurile sa inceapa sa fie diferite, sa va comportati diferiti si ulterior sa mai apara certuri. Nu trebuie sa va impacientati pentru ca acest lucru este absolut normal. Este normal sa apara diferite certuri intre voi si sa aveti discutii in contradictoriu.

Ceea ce nu este cu adevarat corect este faptul ca unii oameni aleg sa se complaca in diferite relatii toxice doar de dragul de a ramane acolo. Acest lucru nu va face decat sa te trezeasca la un moment dat ca ti-ai pierdut o buna bucata din viata alatui de o persoana nepotrivita. Iata care sunt semnele ca te afli intr-o relatie nepotrivita:

Compromisuri

Se intampla de foarte multe ori ca unii oameni sa faca compromisuri uriase pentru persoane neptorivite. zIn caul femeilor, ele spun destul de des ca nu fac decat compromisuri pentru partener in loc sa fie fericite. Ei bine, este foarte important sa stii ca pentru a avea o relatie sanatoasa trebuie ca ambii parteneri sa faca diferite eforturi si sa existe vointa din partea amandurora. Daca unul din parteneri incearca sa faca ca totul sa fie bine si celalalt nu face decat sa pretinda fara sa ofere, inseamna ca ai o relatie toxica de care ar trebui sa te descotorosesti pana cand nu va fi prea tarziu.

Jigniri

Un lucru e cert: in orice relatie nu trebuie sa existe insulte, indiferent de tipul relatiei. Oricum ar fi, este foarte important sa nu existe insulte in momentul in care aveti o disputa. Indiferent cat de departe ar ajunge certurile este foarte important sa nu existe cuvinte urate.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *