Salus Controls iti rezolva problema incompatibilitatii centralelor termice

it600

SALUS Controls Romania Srl este o firma din Cluj-Napoca ce se ocupa cu furnizarea de tehnologii si resurse de control electronic pentru pietele de larg consum. Firma Salus isi proiecteaza si isi comercializeaza pe piata propriile branduri de termostatare si sisteme de energie regenerabila.

Tinta acestui proiect inovativ este acela de a schimba stilul de viata al oamenilor, de a-l face mai placut, mai eficient si mai simplu. Saluscontrols.ro pune la dispozitia clientilor interesati un ansamblu de produse ce au ca scop incalzirea spatiilor si gestionarea energiei, oferind metode eficiente de rezolvare, inteligibile si usor aplicabile in cadrul gospodariilor si spatiilor comerciale.

Cateva dintre produsele ce puse la dispozitia oricui de catre Salus sunt urmatoarele: termostate din seriile iT600, iT500, standard, expert, HTR (pentru incalzirea in pardoseala) si S-Line (termostate cu inel tactil). Cele mai recunoscute atribute pozitive ale firmei Salus constau in calitate, profesionalism, seriozitate si respect.salus controls

Salus distribuie o gama variata de termostate de diferite tipuri. Termostatele sunt aparate automate ce servesc la reglarea si la mentinerea unei temperaturi constante in spatiul unei incinte, intr-un circuit – in cazul centralelor termice. In general, termostatele se folosesc in mai multe cazuri precum panouri solare, laboratoare medicale si de cercetare, sisteme de racire, electrocasnice etc.

Un caz deloc izolat este si cel al termostatelor ce se folosesc pentru centralele termice. Termostatele pot fi cu fir sau wirelles. Termostatele Salus de tip wireless constituie alegerile de top, acestea fiind extrem de bine echipate (cronotermostate digitale), asa ca nu pot fi comparate cu cele simple cu fir.

Ambele tipuri de termostate prezinta avantaje si dezavantaje. Indiferent de tipul termostatului, acesta reduce consumul de gaz – ceea ce va duce la un numar mai mic de porniri ale centralei, prin urmare, va prelungi durata de viata a centralei. In plus, termostatul are capacitatea de a regla temperatura, optimizand-o pentru orice tip de activitate casnica in functie de perioada zilei.

Cand sunteti plecati, puteti seta temperatura centralei la o intensitate mai mica, pentru a diminua consumul de gaz. In concluzie, un termostat este mai mult decat benefic pentru centrala dumneavoastra. Termostatul asigura o functionare optima a centralei. Acest aparat comunica cu centrala si o controleaza. Termostatele Salus joaca rolul unor emitatoare ce trimit semnale de radiofrecventa receptorului centralei.

Termostatul este confectionat din cele mai eficiente materiale, acestea fiind aluminiul si otelul inoxidabil. Otelul inoxidabil prezinta numeroase avantaje, printre care se afla si urmatoarele:

  • potential extrem de scazut de oxidare;
  • datorita consistentei materialului, termostatul este mai rezistent – durabilitate;
  • isi mentine aspectul curat;salus

Sunt cazuri in care din cauza materialului din care este confectionat termostatul, a dimensiunilor gresite si a structurii nepotrivite, aparatul sa nu se potriveasca cu centrala. Cu siguranta nimeni nu isi doreste sa investeasca bani intr-un aparat si apoi sa afle ca nu este compatibil. Produsele de pe Saluscontrols.ro sunt 100% compatibile cu orice tip de centrala, reusind sa isi duca treaba la capat de fiecare data.

Odata ce este montat termostatul Salus, centrala ta se va remarca prin eficienta, distribuind caldura optima de care ai nevoie. In plus, in cazul in care temperatura scade, centrala isi va relua ciclul de functionare.

Spune DA produselor Salus si acorda-i un plus de calitate centralei tale!

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *