Scapa definitv de matreata

In primul rand trebuie sa fim contienti de faptul ca parul este cel mai frumos lucru pe care il poate avea atat o femei cat si un barbat. Parul este cel care poate sa schimbe in mod radical aspectul fizic la unei persoane, indiferent ca vorbim despre o femeie sau despre un barbat.

Din acest motiv este foarte important sa avem grija de par dar si de scalp. De fapt, un par frumos, este un par sanatos care are la baza si un scalp sanatos. Ce trebuie sa faceti si care sunt alimentele care trebuie sa fie consumate in cazul in care va doriti sa aveti un scalp sanatos?

In primul rand, alimentatia este extrem de importanta. Un scalp sanatos si un par frumos se cunoaste si vine din interior. Daca aveti un organism sanatos acest lucru se va vedea si in par sau in piele.

Trebuie sa consumati alimente cat mai bogate in calciu. De asemenea lactatele, iaurtul si branzeturile sunt alimente bogate in calciu. Nu ezitati sa le consumati pentru sanatatea pielii. Grasimile joaca si ele un rol important pivind frumusetea pielii, noi va recomandam sa consumati ca surse de grasimi sanatoase uleiuri extravirgine nepreparate termic (in salate de exemplu), peste, nuci, alune, mieji de seminte, mango, avocado etc.

Urzici

Un alt tratament naturist hranitor care combate matreata consta in efectuarea infuziilor cu urzici.
Acest tratament se recomanda la trei zile. Infuzia de realizeaza punand in apa fierbinte – un litru – un pumn de urzici uscate. Daca aveti urzici proaspete se recomanda sa le fierbeti 5 minute. Adaugati zeama de la o jumatate de lamaie, apoi clatiti parul dupa spalare cu aceasta infuzie. Nu clatiti cu apa dupa utilizarea infiziei.

 

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *