Secrete ale fetelor

Ca si barbatii si femeile au secretele lor. Asa ca haideti sa vorbim despre cele mai ascunse secrete ale femeilor.

Se aranjeaza minut de minut. Doar sa vezi ca se intoarce cineva cu spatele sau ca nu e nimeni pe strada si ele isi scot rapid oglinda. Fie se dau cu ruj isi aranjeaza o bucla, se mai dau cu putin rimel, orice pentru a arata mereu perfect.

Femeilor nu le prinde bine aerul masculin. Mereu vor incerca sa imite acest lucru dar niciodata nu o sa reuseasca.

Femeile obisnuiesc sa analizeze orice mesaj pana in panzele albe, orice greseala orice virgula le intereseaza. De asemenea ele iubesc sa citeasca mesajele de dragoste de la iubiti de 10 ori cel putin. Ca sa nu mai spun ca unele femei pastreaza mesajele de la fostii prieteni si cand au ocazia le recitesc pe toate.

De asemenea obisnuiesc sa isi faca un milion de poze mai ales in baie. In orice pozitie, cu zambetul larg, cu limba scoasa nu conteaza. Ele adora sa faca poze non-stop.

Femeile obisnuiesc sa isi aranjeaze des sanii in sutien si mai ales in lipsa sutienului. De asemenea ele vorbesc foarte mult despre sani intre ele, mai mult decat barbatii chiar.

De fiecare data cand au o oglinda isi indeparteaza punctele negre.

Si da femeile se autosatisfac cu multa placere, si se uita si la filme pentru adulti chiar daca ele nu recunosc acest lucru. Multe femei aleg sa se eplileze doar cand e necesar , atunci cand merg la piscina sau poarta o fusta.

Poarte mai multe zile aceeasi colanti pentru ca ii adora se simt bine in ei si cred ca arata superb. Asa ca daca nu miros urat de ce sa nu ii poarta.

Si da femeile adora sa ia masa in oras, deci baieti fiti atenti la acest detaliu destul de important.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *