Semne ca doreste sa se impace cu fosta

Cu totii cand iesim dintr-o relatie serioasa inca ne mai gandim la fostii iubiti. In momentul in care o femeie incepe o relatie cu un barbat care tocmai a iesit dintr-o relatie de lunga durata, ar trebui sa fie foarte atenta la indiciile care il dau de gol in ceea ce priveste dorinta de a se reintoarce in relatie. Este normal ca dupa o relatie lunga cu bune si rele se te mai gandesti din cand in cand daca chiar au existat sentimente.

Nu este foarte greu sa iti dai seama daca iubitul tau inca se mai gandeste la fosta lui iubita. Probabil ca nu isi doreste sa te inlocuiasca cu ea din moment ce tocmai a terminat relatia si te-a ales pe tine. Este bine insa sa fii precauta si sa stii foarte bine cum este barbatul cu care tocmai ai inceput o relatie, daca vrei ca aceasta sa fie una serioasa si de lunga durata. Iata cateva semne care il vor da de gol in ceea ce priveste sentimentele lui pentru fosta iubita:

In primul rand trebuie sa fii foarte atenta si cu siguranta nu iti va fi greu sa te prinzi in cazul in care el discuta orice detaliu in legatura cu fosta iubita. De asemenea, in momentul in care observi ca te compara in orice privinta cu fosta iubita, ar trebui sa tragi un semnal de alarma. Cu siguranta iti pasa ce parere are si vrei sa afli cat mai multe detalii pentru a-l cunoaste mai bine insa nu iti va fac placere sa fii tot timpul in balanta cu fosta lui iubita care „nu facea lucrurile ca si tine, ba dimpotriva le facea mult mai bine”. In momentul in care orice discutie se raporteaza la fosta lui, acest lucru denota foarte multa nesiguranta din partea lui.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *