Tematici in trend pentru nunti in 2015

Momentul nuntii este unul dintre cele mai importante din viata noastra. Incercam sa facem astfel incat aceasta zi sa fie una dintre cele mai deosebite din viata noastra.

In anul 2015 se poarta tematicile diferite. In functie de temma nuntii se aleg diferite elemente care fac parte din intreaga constructiei a zilei nuntii. Aceste tematica influenteaza stilul rochiei de mireasa, muzica si continutul meniului. In continuare veti afla care sunt cele mai importante si mai in trend tematici ale anului 2015. Iata care sunt acestea:

Rainbow

In primul rand, nunta in stil rainbow poate fi un trend. Acest stil se refera la o nunta cu o tematica cat mai colorata, Totusi, acest stil nu presupune o nunta colorata in toate culorile curcubeului, insa se refera la un stil foarte curajos. Nu doar ca mireasa va purta un ruj intr-o nuanta cat mai puternica ci si pantofii sau buchetul vor fi in aceeasi tematica. De asemenea, mirele poate purta sosete cu modele caraghioase care se asorteaza cu un papion la fel de hazliu. In plus, rochia de mireasa nu va mai avea acelasi aspect ci va fi mult mai scurta si va fi mai practica. Ea poate contine chiar si buzunare.

In plus. bijuteriile vor fi foarte mari si foarte colorate si se aplica chiar si accesorii temporare sau permanente, cum ar fi tatuajele.

Decoratiunile trebuie sa fie in acelasi trend si vor contine foarte multe elemente colorate. Va trebui sa va jucati atunci cand vine vorba despre cromatica insa sa nu folositi mai mult de 3 culori de baza. toate aceste elemente vor fi surprinse de un fotograf profesionist, iar amintirile vor ramane de senzatie in orice moment al vietii. recomand fotograf nunta cluj.

VIntage

Aceasta tematica este prospera in orice perioada. Senzatia de vechi ne face sa fim mai nostalgici, insa ofera o marca importanta de romantism si de sentimente neintinate. Exista tot felul de croieli de rochii in stil vintage si astfel putem sa transformam nunta in cel mai de efect moment al invitatilor nostri. Pentru a realiza acest stil va treebui sa combinati culori precum auriul, rozul pal sau bejul. Decoratiunile delicate te vor ajuta de asemenea sa construiesti un efect de senzatie.

Rustic

Acest stil poate parea de foarte multe ori riscant. Totusi, o tematica rustica te poate ajuta extrem de mult si poate fi pe placul tuturor. Incepi de la un meniu bazat pe diferite alimente clasice, din surse bio sau preparate traditionale romanesti. Si decoratiunile sunt importante deoarece aceasta nunta trebuie sa aiba loc in aer liber.

Toata atmosfera trebie sa fie foarte lejera si nonformista. Acum candy-bar-ul va trebui sa fie formati din prajiturele facute de casa, iar mesele pot fi improvizate din busteni solizi. Nu uitati nici de florile de camp sau de lumanrelele parfumate din borcane.

In acest caz rochia de mireasa trebuie sa fie foarte lejera, dintr-o dantela frumoasa. Parul lejer si machiajul discret fac parte din acelasi decor rustic.

Opteaza pentru un vin bun din productie locala si pune berea la rece in diferite galeti cu gheata.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *