Termostatul Salus iT500 reda confortul din casa oricui

salus it500

Cu totii stim ca acasa este unul din cele mai iubite cuvinte de toate persoanele. Acest lucru se datoreaza confortului si starii de liniste pe care ne-o transmite in permanenta.

Dupa cum spune si o veche vorba Nicaieri nu-i ca acasa, acolo este locul in care ne simtim cei mai liberi si savuram din plin toate clipele petrecute acolo fie singuri, fie in prezenta familiei sau a prietenilor dragi. Este extrem de important ca locul in care ne petrecem cele mai frumoase clipe sa ne ofere confortul mult dorit si totodata sa platim facturi cu sume cat mai mici.

Termostatul ce mi-a redus considerabil numarul facturilor

            In momentul in care am realizat ca se face o mare risipa de caldura in apartamentul in care locuiesc, am cautat cat mai multe metode prin care sa controlez acest lucru. Am cautat pe internet informatii despre economisirea si controlarea temperaturii din case si astfel am ajuns in cadrul magazinului online saluscontrols.ro. Aici am gasit exact ceea ce cautam, astfel ca nu am stat prea mult pe ganduri si mi-am achizitionat un termostat Salus iT500 pe care il folosesc si in momentul de fata.

Acest tip de termostat ofera posesorului posibilitatea de a fi controlat cu usurinta chiar prin ajutorul internetului. Astfel, fie ca sunt la locul de munca sau intr-o vacanta intr-o tara exotica, reusesc sa ii schimb setarile cu succes. De exemplu, in acest moment nu se afla nimeni in apartament, astfel ca prin intermediul smartphone-ului de care beneficiez am reusit sa opresc degajarea caldurii din cadrul spatiului in care locuiesc. In acest fel nu voi face risipa in nici un fel de energie, iar sumele ce vor fi trecute pe facturi vor fi mai mici chiar si cu 30%. Acest lucru l-am putut observa de-a lungul timpului, ceea ce nu m-a facut niciodata sa regret decizia luata.

De asemenea, chiar si cand sunt acasa utilizez setarea acestuia cu ajutorul internetului, caci imi ofera posibilitatea sa ii controlez temperatura dupa bunul plac: sa fie mai racoare sau mai cald. De altfel, unele persoanele aleg ca in fiecare camera sa isi instaleze un astfel de dispozitiv. In acest fel temperatura din fiecare incapere in parte poate fi controlata cu succes de orice proprietar.

            Cum mi-a imbunatatit viata termostatul Salus iT500

            Deoarece beneficiez de acest dispozitiv de aproape un an de zile, am reusit in tot acest timp sa ii depistez toate avantajele pe care acesta mi le-a adus mie si familiei mele. Printre acestea se numara urmatoarele aspecte:

  • Poate fi extrem de usor de instalat, astfel ca nu a fost envoie sa angajez un electrician care sa mi-l puna in functiune.
  • Poate fi amplasat cu lejeritate oriunde, oricand si de catre oricine: acesta poate seta atat temperatura degajata de calorifere, cat si pe cel al pardoselei. Este multifunctional, iar acest lucru este extrem de apreciat de toti clientii care si l-au achizitionat din cadrul site-ului saluscontrols.ro
  • Ajuta foarte mult la cresterea eficientei sistemului de incalzire, insa si a celui rededucere a costurilor.
  • Datorita faptului ca termostatul functioneaza fara fir, temperatura din propria locuinta poate fi extrem de usor controlata prin internet.
  • Este ideal pentru incaperile mai mici.

Termostatul Salus iT500 reprezinta cea mai buna investitie la ora actuala datorita designului placut de care beneficiaza si al confortului pe care il ofera oricarui timp de incepere.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *