Traditii in familie de Craciun

Doar cateva zile mai sunt pana cand va veni Craciunul si din acest motiv este foarte important pentru ca este o sarbatoare extrem de frumoasa. Pe langa faptul ca adultii asteapta cu nerabdare Craciunul pentru ca pot sa reintregeasca familia, se pare ca si copii vor fi foarte fericiti pentru ca urmeaza sa vina sarbatorile de iarna.

Exista anumite traditii de care nu trebuie sa uitam mai ales ca acestea fac posibil aceasta magie de Craciun. In continuare voi prezenta cateva dintre ele:

Nu trebuie sa simtiti atmosfera de sarbatoare numai in ajunul Craciunului. Incepeti distractia chiar de la inceputul lunii si faceti o traditie pentru fiecare week-end. In prima saptamana faceti impreuna lista de cadouri, in cea de-a doua saptamana mergeti sa cautati bradutul de Craciun, in cea de-a treia saptamana incepeti numaratoarea inversa pana la seara de Ajun si incepeti sa decorati casa, iar in ultimul week-end inainte de Craciun impodobiti bradul si scrieti felicitari familiei. Astfel, copiii vor simti atmosfera de sarbatoare mai mult timp si se vor bucura de doua ori mai mult pentru ca pot lua parte la pregatiri.

Bradul

Bradul este simbolul Craciunului si din acest motiv este foarte important sa ne bucuram de impodobirea sa. Desi pare mai usor sa astepti ca picii sa adoarma si apoi sa scoateti la lumina decoratiunile, nimic nu poate fi mai frumos decat bucuria copiilor atunci cand aseaza globuletele pe ramuri. Daca micutii sunt destul de mari incat sa nu existe niciun pericol daca pun mana pe globuri si betetala, atunci impodobirea pomului de Craciun poate fi traditia voastra. Alegeti o zi speciala pe care sa o respectati in fiecare an fie ca este Ajunul, fie ca este ultima sambata inainte de Craciun.

Masa festiva nu trebuie nici ea sa va scape. Indiferent daca vorbim despre un mic dejun sau o cina este neaparat sa luati masa impreuna cu familia voastra.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *