Trucuri pentru a obtine frumusetea fara machiaj

Cele mai multe dintre femei aplica cel putin 2, 3 produse de cosmetica ca sa arate cat mai ibne. Aceste produse au rolul de a imbunatati aspectul fizic al persoanei si de a contribui la acoperirea imperfectiunilor.

Multe femei nu isi doresc sa mai apelze la machiaj deoarece si-ar dori sa fie foarte frumoase si fara machiaj. Acest lucru poate fi posibil in cazul in care tenul este tratat corespunzator si urmati un tratament bun. Iata totusi care sunt lucrurile care pot contribui la frumusete fara sa mai apelati la intermediul machiajului.

Cand iti prepari dimineata sucul de grepfrut sau de portocale, inmoaie un disc demachiant in zeama si aplica pe toata fata! Dupa zece minute, clateste cu apa rece!

Este cea mai rapida metoda de a da stralucire tenului. Daca ai un ten sensibil si o piele lipsita de stralucire, tine in poseta un spray cu apa termala, care hidrateaza instantaneu si iti improspateaza chipul.

Vrei un blush natural? Fa miscare energica timp de o jumatate de ora sau, dupa povetele bunicii, stai 20 de secunde cu capul in jos, iar cand te ridici, amplifici culoarea din obraji ciupindu-i usor. Incearca sa te culci inainte de miezul noptii, dupa ce bei o cana de ceai verde si te vei trezi dimineata relaxata, cu tenul odihnit. Foloseste in fiecare seara o crema nutritiva pe baza de retinol, derivat al vitaminei A, care te fereste de linii fine si riduri profunde.

Sigur ca inainte de a te intreba ce trebuie sa faci pentru a fi frumoasa fara machiaj, mai trebuie sa ai grija de alimentatie si de stilul de viata pe care il ai. Nu este suficient sa iti doresti sa fii frumoasa ci va trebuie sa faci diferite eforturi pentru aceste lucruri.

Sigur ca pentru a atrage atentia va trebui si sa ai un miros specific. Fiecare femeie poate sa impresioneze prin diferite lucruri, incepand de la parfumul specific si pana la felul ei de a fi. De fapt, acesta este si farmecul fiecarei femei in parte. Este foarte important ca fiecare femeie sa fie unica prin felul ei de a fi. Multe dintre doamne aleg parfumuri pandera si impresioneaza sau atrag atentia prin intermediul lor.

De asemenea, nu trebuie sa uitam ca orice femeie are stilul si felul ei de a fi. Prin intermediul personalitatii sale, orice femeie reuseste sa ramana in mintea unui barbat. Va intrebati de foarte multe ori care sunt lucrurile care fac ca o femeie sa fie speciala, ei bine trebuie sa stiti ca aceste simple lucruri sunt suficiente.

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *