Trucuri pentru decorul casei

Indiferent daca stai la casa sau la apartament decorul casei este mereu un interes. Iti vei dori ca acesta sa fie in ton cu o anumita tematica, iti vei dori ca stilul sa fie unul potrivit si per total sa fie acea imagine de locuinta primitoare.

Iata cateva trucuri care sa te ajute in realizarea unui decor:

  1. Cand ai mai multe elemente de decor un truc simplu se refera la gruparea acestora. Aplica regula numarului impar si fa astfel ca seturile sa fie de 3,5 si respectiv 7, in functie si de dimensiunea lor.
  2. Nu merge pe acelasi stil, print sau culoare in toate camerele. Daca pernele de decor sunt animal print in camera nu acelasi lucru il vei folosi pentru living.
  3. Se spune ca alegerea unui culori potrivite pentru camera ta inseamna si nevoia de adaptare. Nu ai de unde sa stii in ce masura iti place un ton de lila daca nu ai stat intr-o camera de asa natura. Agata o mostra de culoare pe perete si vezi cum te simti dupa 24 de ore; numai privind acea nuanta ai putea sa iti dai seama in ce masura da bine pe un perete intreg.
  4. O oglinda este cea care creeaza un efect deosebit. Pe langa faptul ca se poate incadra la fel de bine intr-un decor glamour cat si in unul modern, tematica urban, o oglinda sau de ce nu chiar mai multe poate aduce efectul de marire a spatiului.
  5. Nu incarca spatiul. Prefera oricand sa ai un element care poate iesi in evidenta insa nu aglomera spatiul. Asta se aplica si in cazul in care incaperile sunt foarte mari si aparent ai loc unde sa tot aduni tot felul de lucruri.
  6. Daca ai ales sa iti decorezi peretii cu bej trebuie sa stii ca ai de echivalat cu altceva. Asta pentru ca imaginea in sine este una superba insa seara, cand nu mai ai lumina naturala, incaperea poate parea una posaca. Asa ca ar trebui sa adaugi lumina puternica, in nuante tari.

Se spune ca nu ai de unde sa stii anumite lucruri daca nu treci prin anumite experiente. Cu toate acestea nu iti vei dori sa treci prin situatia in care regreti ce ai ales pentru a intelege ca simtul stilistic este de educat. Asadar, vezi aici sursa de inspiratie, cauta stiluri si alege numai dupa ce ai cantarit foarte bine optiunile.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *