Un simbol al iubirii: inelul

banner_top_inele_logodna_diamante

Inelele de argint au fost create de marii designeri pentru a conferi fiecarui purtator un  stil de personalite aparte, astfel ca alegem un inel lucios, mat, granulat, simplu, cu piatra, stralucitor, dar intotdeauna il vom alege pentru calitate si stil. Gama de inele pentru femei este intotdeauna mai bogata decat cea a barbatilor, din simplul fapt ca femeile se afla intr-un numar mai mare pe suprafata pamantului decat barbatii si fiecare dintre ele trebuie sa aiba cel putin un model preferat. Gama de inele este o bogatie de pietre pretioase frumose si metale pretioase combinate cu un design fabulos unic, care se amesteca si se potrivesc pentru dorintele inimii tale.

Asa ca, fie ca ele sunt  inele de platina,  inele de argint, de aur sau crom zincat, inelele sunt cele care ne ofera siguranta de cele mai multe ori. Pentru cele mai multe dintre noi, inelul reprezinta o amintire frumos creata, un cadou special sau o mica atentie pe care ne-am facut-o pentru ca meritam. Indiferent de marimea acestuia, inelul este cel care reprezinta o latura a noastra, astfel incat daca este de dimensiuni mai mari poate semnifica faptul ca suntem femei puternice, iar daca este un inel finut si micul semnifica sensibilitatea noastra. Desigur ca nu trebuie sa exageram si sa punem cat mai multe inele, incat sa ne fie acoperite toate degetele sau sa reprezinte vulgarul.

Pornind de la premisa ca inelul defineste trasaturile purtatorului, este incredibil cat de multe mistere si pasiuni se ascund in spatele acestor mici accesorii, ele amestecand perfect maiestria si talentul celui ce le-a creat. Importanta inelului prin forma sa semnifica ciclicitatea unui anumit lucru in viata ta. Spre exemplu, daca ai primit un inel de logonda sau ti-ai oficializat relatia prin sfanta taina a cununiei si porti pe deget verigheta, aceasta intotdeauna va purta amprenta celui cu care ti-ai unit destinele si caruia i-ai jurat atentie si grija neconditionata. Legamantul sfant trebuie pazit cu sfintenie, iar atunci cand se pierde inelul de logodna sau de cununie este semn rau. Daca inelul este inlocuit, acesta trebuie sfintit mai intai de preot. Actul de a darui un inel de logodna semnifica, pentru barbatul care il ofera, dorinta de a-si petrece toata viata alaturi de cea pe care o considera aleasa inimii sale si a vietii sale, iar prin acceptare, femeia alege sa isi supuna dragostea si viata unui singur barbat. Obiceiul purtarii inelului pe al patrulea deget al mainii stangi, considerat inelar, nu este deloc intamplator, acest deget fiind corespondentul inimii, deci al dragostei.

simbolistica-inelelor

Inca din cele mai vechi timpuri, inelele alaturi de alte bijuterii exprimau bogatia si cu cat aveai mai multe poboabe la gat, pe mana sau in urechi erai considerat un om cu stare, cu avere, erai respectat in societate. Cu timpul s-a ajuns ca fiecare dintre noi sa detina cel putin o asltfel de podoaba, iar inelul  ce candva reprezenta simbol rezistent al trecerii timpului a ajuns sa fie un act banal de achizitionare a unei bijuterii.

PAN_PR_AW14_AUTUMNRINGS_SPS

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *