Un smartphone pentru cei cu bani

Vertu

Daca doresti sa iti iei un telefon performant in ziua de astazi probabil ca vei apela la un model de top din gama HTC, Samsung sau LG. Chiar si asa pentru unii, simpla performanta nu este de ajuns. Acestea sunt persoanele pentru care telefonul trebuie sa fie mai mult decat un simplu smartphone. Pentru acestia telefonul trebuie sa fie un element „fashion”.

Ei bine daca te numeri printre acele persoane si daca iti doresti un telefon cu performante de top dar care sa se diferentieze de celelalte Vertu are smartphone-ul  potrivit pentru tine. Compania engleza Vertu este recunoscuta pentru telefoanele sale destinate utilizatorilor de lux. In constructia telefoanele acestia folosesc materiale care mai de care mai extravagante.

Pana in prezent Vertu nu a oferit un telefon care sa aiba o performanta de top pe langa materialele de top folosite. Era un telefon scump dar doar atat, nu se putea compara cu telefoanele performante de pe piata. Acest lucru pare a se fi schimbat  odata cu lansarea telefonului Signature Touch al companiei engleze.

Acesta este capabil sa concureze cu numele mari in industria smartphone-urilor precum HTC One M8, Samsung Galaxy S5 si LG G3. Telefonul are un procesor Qualcomm Snapdragon 810 care ruleaza la o viteza de 2.3 GHz si are 4 nuclee. Memoria RAM este de 2 GB, cat competitorii sai. Spatiul de stocare este suficient, utilizatorii care vor cumpara acest telefon avand la dispozitie 64 GB de memorie.

Cat despre elementele scumpe folosite in procesul de productie, gasim un ecran realizat din cristale de safir de 118 carate. Vertu spune ca display-ul nu poate fi zgariat decat prin folosirea unui diamant, atat este de rezistent. Pe langa ecran, telefonul este acoperit cu piese din titan de gradul 5.

Pretul pentru un astfel de telefon care incorporeaza atat ultimile tehnologii cat si elemente extravagante este de „doar” 6 750 lire sterlinte.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *