Unde sunt folosite motoarele electrice industriale?

Forta fizica nu mai este demult o optiune eficienta de crestere a productiei. Asa ca, fiecare industrie se foloseste de utilaje specializate intocmai pentru a facilita intregul proces de activitate. Aceste echipamente functioneaza datorita diverselor tipuri de motoare electrice.  Acestea difera prin actiunea pe care o exercita si anume – curent electric, forte electromagnetice sau conductor.

Motoarele electrice de la Bmes

Pentru ca utilajele sa functioneze corespunzator, motoarele electrice trebuie sa fie achizitionate din magazine de profil, cu experienta in acest domeniu. La Bmes, echipa se ocupa permanent de intregirea stocurilor intocmai pentru a intampina publicul larg cu modele noi, calitative si cu aplicabilitate practica in diversele echipamente utilizate.

Specialistii magazinului Bmes se orienteaza spre calitatea motoarelor electrice deoarece acestea sunt cele care dicteaza functionarea ideala a utilajelor din diverse domenii si aplicatii. In catalogul magazinului mentionat se regasesc astfel motoare electrice monofazate, trifazate, cu 2 puteri, cu frana, motoare electrice speciale si alte modele actualizate pietei de profil.

Aplicabilitatea motoarelor electrice in functie de model

Motoarele trifazate sunt des intalnite in aria diferitelor domenii industriale deoarece fac parte din alcatuirea utilajelor cu actiuni electrice ce necesita un grad ridicat de putere. Alegerea unui motor electric trifazat trebuie sa prezinte anumite particularitati pentru a se incadra in categoria calitatii.

Este indicat ca motoarele electrice trifazate trebuie sa contina elemente de protectie si mai mult decat atat sa se plieze pe mediul de utilizare – praf, coroziune, umiditate. La Bmes, gama variata de motoare electrice sunt atent testate si au atasat certificatul de omologare cu normele UE.

                *Motoarele electrice pentru domeniul maritim

Categoria motoarelor electrice dedicate diviziei marine se refera la functionarea ambarcatiunilor motorizate. Pentru siguranta, acestea trebuie sa fie realizate dupa standarde precise si sa permita utilizarea atat activa, cat si ca varianta auxiliara. Stocul de la bmes este alcatuit din motoarele electrice care pot actiona elicele, pompele precum si sistemele propulsoare.

*Motoarele electrice speciale

Aceste modele sunt potrivite pentru echipamentele ce prezinta un gabarit redus. Ca un exemplu utilizat frecvent este fierastraul electric circular. Sunt de asemenea recomandate si pentru aplicatiile cu invertor. Modelele din aceasta categorie pot fi atat monofazate, cat si trifazate in functie de necesarul de putere impus de utilaj si aplicatie.

Daca iti doresti sa achizitionezi un motor electric pentru utilajele de care dispui in propria industrie este nevoie sa tii cont de caracteristicile particulare a modelului de utilaj si sa fie conform cu cerintele tale. Pentru ca motorul ales sa indeplineasca aspectele ce tin de performanta trebuie sa urmaresti categoria din care face parte motorul electric, precum si specificatiile particulare.

Asumarea riscului de a nu alege un model de motor electric corespunzator nu este de preferat. De aceea este indicat sa ceri sfaturile specialistilor de la bmes in ceea ce priveste cerintele pe care le urmaresti, dar si detalii despre mediul de lucru sau utilajul care necesita o schimbare de motor.

Pentru a vizualiza catalogul de produse din magazinul mentionat, dar si daca vrei sa obtii mai multe informatii despre serviciile oferite, acceseaza pagina oficiala Bmes.ro.

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *