Urmatoruls sezon Game of Thrones va fi si mai bun

Game of Thrones

Acest ultim sezon din Game of  Thrones a fost cu siguranta cel mai emotional sezon de pana acum. Scriitorii au extras informatii din multe carti pentru a crea un fie epic ce a permis moartea unor personaje iubite. Acest sezon a demonstrat calitatile exceptionale ale mui George R.R. Martin de a ne face sa iubim, sa ne atasam de un anumit caracter dupa care sa ne lase uimiti in momentul in care acesta moare. Printre numeroasele scene in care mor personaje indragite, ultimul sezon din Game of Thrones pare lasa o serie de fire fara capat, fire care cu siguranta vor fi derulate in sezonul viitor.

“You will never walk again… but you will fly.”  Bran a ajuns in final la sfarsitul calatoriei sale, dar cu un cost enorm. Acum ca a ajuns la corbul cu 3 ochi, vom vedea cum acest caracter va avansa in sezonul viitor.

“A dragon is no slave.”  Ultimul sezon a fost unul de exceptie pentru Daenerys. In timp ce aceasta s-a stabilit in Meereen cu doi din „copiii” sai micul imperiu pe care l-a ridicat va incepe sa se destrame. Pana la sfarsitul sezonului urmator, Daenerys va ajunge sa piarda aproximativ totul din ce a strans pana in prezent. Ceea ce era de asteptat sa se intample dupa ce a scapat de singurul om care o ghida cum trebuie.

“Valar Morghulis.” Arya se indreapta intr-un sfarsit spre Bravos, dupa ce a pierdut compania lui Cainelui. Fiind unul din cele mai iubite personaje din serial, va fi interesant de vazut cu acest caracter va creste in sezonul urmator.

Toate acestea se intampla in acelasi in timp in care White Walkers se pregatesc sa indure o iarna lunga. Acest sezon din Game of Thrones a fost cu siguranta unul incredibil, plin de momente emotionale care ne-au lasat fara cuvinte.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *