Vestimentatie toamna 2014

Orice femeie trebuie sa acorde atentie felului in care arata. Stim ca reprezentam sexul frumos iar acest lucru trebuie sa ne impulsioneze sa ne faca sa ne dorim sa aratam cat mai bine.

De fapt, oricine isi doreste foarte mult, si ma refer la femei, sa arate cat mai bine. Moda se schimba in fiecare sezon iar din aceasta cauza trebuie sa ne adaptam. Daca nu stii cum sa te mai imbraci in acest sezon, iata ce ar trebui sa faci:

Aceasta toamna este una cat se poate de dinamica si din acest potiv trebuie sa porturi printuri rave. Trebuie sa porti tot felul de motive pop art si grafisme care trebuie sa fie combinate cat mai frenetic cu culori  vibrante. Toate aceste mtoive provin din muzica electronica ceea ce trebuie sa va faca sa le purtati. Asadar, nu va sfiiti sa le purtati.

De asemenea, nu trebuie sa porti decat culori terne si combinatii de culori. este adevarat ca se poarta tinuta in aceeasi nuanta insa poti sa faci combinatii de roz si verde, kaki, maro bej si alte nuante asemanatoare.

Daca credeai ca nu se mai poarta tricotajele sa stii  ca nu este deloc asa. Dimpotriva, tricotajele sunt cele care vin in forta si in acest sezon. Sunt foarrte bine venite deoarece aceste  articole vestimentare nu sunt numai foarte frumoase ci sunt si foarte calduroase, potrivite pentru aceasta toamna. Daca ai prin garderoba niste piese vestimentare de acest sezon,  nu uita sa le porti.

Sigur ca si blanurile sunt foarte importante. Specialistii ne recomanda sa folosim si in acest sezon blanuri cat mai sofisticate si cat mai frumoase. Ele sunt un must have al sezonului si trebuie sa le porti.

Nu uita de transparente ppentru ca inca se poarta. In iesirile de seara poarta rochii speciale si croieli fine.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *