Vezi cum m-am pregatit pentru aceasta iarna

Salus Controls Romania

An de an, venirea iernii era pentru mine o perioada in care simteam buzunarul din ce in ce mai gol, iar asta nu din cauza ca e perioada cadourilor, pe care le ofer oricand cu mare drag, dar datorita costurilor ridicate de intretinere.

Nu mi-am dorit niciodata sa stau in frig, practic nu suport deloc sa nu am parte de confortul termic optim, astfel incat caldura este una dintre prioritatile mele pe timp de iarna. Deoarece am incercat sa am mereu in casa nivelul de caldura necesar, am ajuns sa am parte si de facturi mari, care se resimteau pe deplin.

Din acest motiv mi-am propus ca urmatoarea iarna, mai exact cea cea in care ne aflam acum, sa fac o schimbare si sa ma pregatesc mult mai bine pentru a nu mai arunca banii si pentru a fi mai eficient.

Am facut o lista de idei

Atunci cand vrei sa pregatesti o locuinta pentru iarna trebuie sa te gandesti la foarte multe aspecte, iar primul lucru pe care l-am facut a fost sa imi pun pe hartie toate ideile pe care le aveam si sa incep sa ma informez.

In felul acesta am putut sa vad ce aveam nevoie, care erau optiunile existente pe piata si care dintre acestea era mai utila, respectiv mai avantajoasa. Daca nu cunosti indeajuns de bine nivelul tehnologic e posibil sa nu stii niciodata ce schimbari sa aduci casei tale.

Dupa ce am cules toate aceste informatii am scos 4 puncte pe care imi doream sa le duc la indeplinire pana in aceasta iarna. In continuare iti voi prezenta care sunt acestea si de ce sunt importante.

Izolarea peretilor

Este foarte important nu doar sa fie oferita caldura, dar sa fie si pastrata. In acest sens, izolarea peretilor a fost deosebit de importanta. Daca acestia nu sunt izolati asa cum trebuie se pierde o cantitate foarte mare de caldura si evident ca prezinta costuri mai mari de intretinere.

A fost o investitie care a meritat pe deplin, la fel cum sunt si urmatoarele pe care o sa ti le prezint.

Am schimbat ferestrele

Un alt pas important a fost atunci cand m-am decis sa schimb si ferestrele. Pe langa faptul ca arata mult mai bine si sunt mai usor de folosit fata de celelalte clasice si deja intepenite pe care le aveam, noile ferestre termopan reusesc sa fie in tandem cu peretii si sa izoleze corespunzator.

Am pus un sistem de incalzire in pardoseala

A urmat apoi sa renunt la calorifere si sa instalez un sistem de caldura in pardoseala. In felul acesta nu doar ca am castigat spatiu dar este si mult mai confortabil sa ai caldura la nivelul picioarelor. De asemenea, aceasta se raspandeste in mod egal in toata camera.

Alegerea unui termostat de la Salus Controls Romania

Nu in ultimul rand, am instalat un termostat inteligent de la Salus Controls Romania. De ce de la aceasta firma? Pentru ca ofera un sistem foarte performant, ce poate fi controlat prin internet si in felul acesta reusesc sa reglez temperatura indiferent de locul in care ma aflu, oricand.

salus controls romania

Asadar, recomand Salus Controls Romania celor care isi doresc ceva de calitate si chiar la un pret mai mult decat bun.

In felul acesta am reusit sa ma pregatesc pentru iarna aceasta si cu toate ca a fost o investitie destul de serioasa o voi amortiza intr-o perioada destul de scurta de timp, iar confortul va fi unul foarte ridicat.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *