Victoria’s Secret Fashion Show

Victoria's Secret Fashion Show

Victoria’s Secret Fashion Show va fi difuzat la data de 8 decembrie, dar probabil ca stii deja acest lucru, deoarece este o stire destul de mare. Avand in vedere ca la acest show sunt oferite spectacole muzicale de la cei mai renumiti artisti din lume, dar si pentru ca pe podium defileaza cele mai frumoase modele- care sunt si pe jumatate goale- este usor de inteles de ce oamenii din intreaga lume abia asteapta un nou spectacol marca Victoria`s Secret.

Anul acesta, Victoria’s Secret Fashion Show implineste ce-a de-a 20-a aniversare, iar in tot acest timp, spectacolul oferit de modelele superbe a evoluaut extrem de mult, schimbandu-se o multime de aspecte de la primul spectacol ce a avut loc in anul 1995. De exemplu, stiai ca in anul 1995, ingerii de la Victoria`s Secret nu purtau aripi? De la un inceput umil si pana in prezent, Victoria`s Secret a reusit sa castige din vanzarile anuale peste 6 miliarde de dolari.

Curiozitati Victoria’s Secret Fashion Show

Primul show marca Victoria`s Secret a aratat foarte diferit de ceea ce vedem in zilele noastre. Ei bine, show-ul nu era televizat, avea un buget de 120.000 de dolari, ceea ce inseamna aproape nimic comparativ cu milioanele de dolari care se investesc in show-urile din prezent. Nici nu era vorba de aripi sau de Fantasy Bra- de fapt, ingerii defilau pe scena cu mai putina piele la vedere, modelele fiind acoperite de robe. Da, robe!

Ca tot am pomenit de aripi, ei bine acestea si-au facut aparitia in show-ul ce a avut loc in anul 1998. Stephanie Seymour si Tyra Banks, doua din primele modele ale Victoria`s Secret au fost cele care au purtat pentru prima data aripile. De asemenea, primul Fantasy Bra a aparut in anul 1996, iar Claudia Schiffer a fost prima care a purtat asa ceva. Pe atunci, acest sutien purta numele de „Million Dollar Miracle Bra”, deoarece costa chiar 1 milion de dolari- care pare a fi scump dar, de fapt, este un pret modest comparativ cu alte modele de Fantasy Bra.

Anul acesta, Lily Aldridge- veteran al Victoria`s Secret- va avea onoarea de a purta vestitul Fantasy Bra. A fost nevoie de mai bine de 685 ore pentru ca sutienul sa fie creat, acest lucru fiind de inteles daca luam in considerare miile de pietre pretioase care se afla pe sutien.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *