Vrei sa fii o persoana placuta? Afla ce trebuie sa faci!

Pentru a fi apreciata si iubita de cei din jur trebuie sa te afisezi intr-un anumit fel si sa reflecti anumite parti din caracterul tau care te pot face placuta celor din jur. A fi deschis, natural, zambitor, cuviincios si amabil este cheia pentru o personalitate remarcanta in randul celorlalti.

Fii sociabil

Daca te vei gasi undeva unde se practica ceva si esti invitat, ar fi urat si nepoliticos din partea ta sa refuzi si sa te retragi intr-o parte, asadar participa la jocuri, la sporturi, danseaza cand esti invitata, innoata atunci cand sunt si altii si te indeamna sa faci asta.

Chiar daca iti este oarecum jena ca nu stii regulile sau ca nu esti un specialist in asa ceva, cine stie, poate chiar vei gasi pe cineva sa te invete si chiar te vei distra de minune, iti vei gasi posibil si un nou hobby si cei din jur te vor aprecia pentru curajul si indemanarea ta, dar si pentru faptul ca esti sociabil si nu te inchizi intr-o cochilie.

Insa, daca esti invitat intr-o competitie de baut in exces sau in a participa la niste jocuri de noroc care tie personal iti displac, nu o fa doar pentru dragul de a multumi pe cineva. Pana la urma a fi placut este ceva ce se intampla pentru propriul caracter si pentru modul in  care tu insuti vezi lucrurile.

Fii un bun vorbitor si ascultator

Nu trebuie sa ai neparat ceva in comun cu o persoana ca sa te poti simti in largul tau si sa vorbesti pe diferite subiecte. Intr-adevar, pentru a face conversatia mai interesanta si placuta, este bine sa veti puncet comune, insa nu te axa doar pe asta si lasa capabilitatea ta de bun ascultator sau vorbitor sa te ajute sa te faci placut si sa-ti creezi noi prieteni, cunostinte.

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *